Interjú a július hónap alkotójával - Meravigliosa kézműves szappanok

2017. július 3., hétfő

Július hónap alkotója a Meravigliosa Natúr, kézműves szappanok megalkotója Tóth Erika! Gratulálunk ezúton is, és köszönjük Annának, a Planttogether alapítójánk, hogy vállalta a zsűri szerepét! :)

Szokásunkhoz híven egy interjú keretében megkérdeztük a nyertest a márka kezdeteiről, a jelenről,
és néhány érdekesség sem maradhatott ki, kellemes olvasást!:)

Kérlek, mutasd be egy mondatban a márkát!

A Meravigliosa márkanév alatt natúr, szívvel és lélekkel készült kézműves kozmetikumokkal találkozhatnak az érdeklődők. A termékek skálája széles, és folyamatosan bővítem, igyekezve egyedi igényeknek is eleget tenni.







Mi az, amit az termékeiddel szeretnél kifejezni? Van mottód, valami ami mindig tovább visz az alkotás útján?

Ebben a rohanó világban egyre többen térnek vissza a természetes, emberi léptékű használati tárgyakhoz. Egyre nagyobb az igény olyan árucikkekre, melyek egyediek, de azért elérhetőek bárki számára, ugyanakkor nagy szerep jut az egészséges életmódnak, melynek alapja a méregmentesség. Ezeknek az igényeknek szeretnék termékeimmel megfelelni, vegyszermentes, természetes készítményekkel. „Ami igaz, az természetes, ami természetes, az jó és szerintem szép is. Ez az én esztétikám.” –írta Petőfi Sándor, s magam is egyetértek ezzel.

Honnan meríted az inspiráiciót a tervezéshez?

Elsősorban egy nagyon kreatív, szerető barátnőm adja a jobbnál jobb ötleteket, ő olyan a számomra mint a jobb kezem, tanácsadóm, de előfordult, hogy egy kedves vásárlóval folytatott eszmecsere adott ötletet új termék alkotására. Mindemellett persze ez egy szerelem, belekezdesz és azt veszed észre, hogy gyógynövény könyveket tanulmányozol, külföldi cikkeket fordítasz, csak hogy egy éjjel megálmodott új kozmetikumot száz százalékosan illeszthess a palettádra.







Hogyan zajlik egy átlagos napod?

Elsősorban édesanya vagyok, tehát a gyermeknevelés a legfontosabb teendőm, míg iskolaidőszak van, addig tudom a többi teendőmet elvégezni beleértve a háztartást is, és az estéim általában a kozmetikumok címkézési, csomagolási terveiről, és természetesen újabb és újabb ötletek, alapanyagok tervezéseiről, receptírásról szólnak.





Mi a kedvenc helyed Budapesten?

A Váci utca-Deák tér-Astoria-Bajcsy-Zsilinszky vonzáskörzete

Mi akartál lenni gyerekkorodban?

Jégtáncosnő. :)



Melyik a kedvenc könyved és miért?

Az Indiana Jones kalandjai, :) akcióval teli, és szenvedélyes is, humorral fűszerezve.:)

Hol élnél legszívesebben? Miért?

Egyértelműen Olaszországban. 11 éves koromban voltam ott először a szüleimnek köszönhetően , és egyből szerelem első látásra. Ez végig is kísérte eddigi életemet, van egy olasz férjem, és a kisfiam ereiben is olasz vér folyik.:)







Írj három pozitív dolgot/érzést/gondolatot/bármit, ami a mostra, jelenedre jellemző!

A Család biztonsága, új érdekes termékek kitalálása,  kisüzlet megnyitásának tervezése.

Miért szereted a DIP Design Passage-t?

A Király utcai szombatokat imádom, egyrészt mert minden alkalommal más és más országokból érkeznek oda turisták, és ezeken a napokon az árusítás alatt lehetőség adódik más nemzetek szokásait, gesztusait, reakcióit a termékek iránt megfigyelni és kapcsolatba lépni velük.

     

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Proudly designed by Mlekoshi playground