Hónap Alkotója / Creator of the Month

2017. november - Hónap alkotója


<<< November Hónap alkotója >>>
Egyre inkább előtérbe kerülnek a vásárunk során a természetes alapanyagok, natúr termékek - úgy tűnik nagyon sokan szeretitek ezt az irányvonalat és ennek mi nagyon örülünk! Júliusi vásárunk során a Holy Duck -#viszlatfastfashion alapítóját, Esztert kértük fel, hogy válassza ki a számára legkedvesebb standot, aki a Biobear márkát és a termékek készítőjét, Marát választotta a hónap alkotójának! Gratulálunk!:)


" A Biobear, olyan egyedi karakterű játékok gyűjtőneve, amelyek növényekkel festett természetes alapanyagból készülnek, és természetes töltetet tartalmaznak. A színvilágot a növények színei adják, ezáltal színeim a természet színeiből állnak. Egészségesek és gyógyítanak a meggymag, a tönkölypelyva, a levendula segítségével, amit vidéken élve a családom termeszt. A 100% természetes alapanyagú, hőmegtartó képességéről is ismert tönkölypelyvával töltött és levendula virágával illatosított melegíthető játékaim, akár egy órán keresztül árasztják magukból a kellemesen megnyugtató meleget. A melegítés után kipárolgó illat segít a relaxációban, a feszültség csökkentésében és a pihentetőbb alvásban. "

Sajnos az illatokat és a pihe-puha anyagokat nem tudjuk élethűen átadni nektek a képernyőn keresztül, de ezért is érdemes kilátogani a következő DIP-re! ;)
Interjú is érkezik hamarosan a blogra!


Elérhetőségeik:

http://sziplmara.blogspot.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Proudly designed by Mlekoshi playground