A hónap alkotója - Nandi

2016. május 18., szerda
A májusi DIP Design Passage legszebb standja címet a nandi márka nyerte, a zsűrit ez alkalommal a Life of Peam blog szerzője, Mimi képviselte. Szorgos kutatás és standmustra után  végül sikerült döntenie: így lett nandi a befutó.

Pár sorban szeretnénk nektek bemutatni a márkát, illetve magát a tervezőt, aki egy személyben a márka megalkotója.

Nácsa Andrea 2010-ben alapította a márkát, ruhákat és ékszereket is tervez és kivitelez. A ruháknál mindig fő szempont a kényelem és egyszerű vonalvezetés. Természetes, lágy anyagokat használ.

Andi: "Az általam tervezett grafikákkal próbálom egyedivé varázsolni a ruhadarabjaimat, valamint belecsempészni némi felhőtlen gyermeki vidámságot. Az ékszerek rendszerint geometrikus formát öltenek."

A legutolsó "kollekcióra" a pasztell színek jellemzőek és a különlegessége, hogy vannak kézzel nyomott darabok. A kézzel festett ruháknál saját készítésű pecséteket használ azzal mintáz a textilre, így sosem születik két egyforma öltözet. Ehhez kapcsolódóan a fa kocka ékszerek is egyedi kézzel festett darabok.Az idő előrehaladtával vászon táskákkal, printekkel bővült a termékpaletta.
Elérhetőségek:

nandi Facebook

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Proudly designed by Mlekoshi playground