Tuti ékszertippek esküvőre

2017. június 6., kedd

Már elkezdődött az esküvő-szezon, ezért készülünk néhány poszttal. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik esküvőre készülnek vendégként, koszorúslányoknak, kicsiknek - nagyoknak, no de nézzük is a fotókat.

A DIP Design Passage alkotói között nagyon sok stílusban készülnek ékszerek, ezért mindegyik különleges, nem készül belőlük sok, így biztosak lehettek benne, hogy egyedi kiegészítőket fogtok viselni. Az esküvő témájától, stílusától függően és a saját ízléseteknek megfelelően választhattok például az alábbiak közül:

Kezdjük a pasztell, letisztult, elegáns vonallal: Betteebead

Kicsit furcsának tűnhet kimondani, hogy: szürke fülbevaló - ami unalmasnak hangzik, de a kép pontosan ennek az ellenkezőjéről árulkodik. Képzeljétek el koszorúslányok kiegészítőjeként, akár különböző alapszínekben, hogy mindenki megtalálja a leginkább hozzáillő darabot. Nektek hogy tetszik?






Szintén a szürke, ugye hogy nem unalmas?





A hűsítő menta, kaktusz, pozsgás színekben.




A bogyós ékszerek: nyakláncok és karkötők - szintén el tudjuk képzelni koszorúslányok kiegészítőjeként.




Maradjunk a pasztell színeknél, de váltsunk alapanyagot: jöhet a beton? ;) Erről az anyagról sem feltétlenül a letisztult elegancia juthat eszünkbe, de cáfoljuk meg gyorsan a képekkel a Bibeton ékszereiről!

Mini medálok - hozzá illő gyűrűk









Háromszög medálok - így egy csoportban a koszorúslányok egységét is jelentheti, a színek kompozíciója kicsit különbözik, így nem lesznek egyformák. Mit gondoltok?
Jöhet a beton az esküvőre?




Finomság és bőr, mint alapanyag? Sonnette Atelier

Pasztell színekben pompázó bőr karkötők




Fehér változatban a menyasszony kiegészítője is lehet





Maradjuk a bőrnél, de kicsit más stílusban: by_Peor
Egymáshoz illesztett, különböző bőr alapok, tökéletes összhang.












Rojtos fülik: a kicsit bohémabb verzió.




Bőr - fém - fa
Haykawood

Haykawood fő jellemzője a ginko, itt most fém formában, különböző színű alapokkal - koszorúslányok?:) Természetközeli témájú esküvőre, koszorúslányok szuper sikkes kiegészítője. :)




Mini fülbevalók, bőr alapanyagból szivecskés formák.





Ginkó újra, medálok, az alapanyag viszont fa.








A bevállalósabb vásárlók kedvét biztosan feldobják a P.re Jewelry alkotásai. Ilyen ha a bőr, a fém és a tűzzománc találkozik. Szerintünk gyönyörű. Mit gondoltok?















Jöhet a bőr és a gyöngy?
Rulied by Casa d'oro
A gyöngy eleganciáját kicsit tompítja a bőrrel való kombináció, ezzel kap egy tényleg bárhol, bármikor viselhető jelzőt. A kérdés csak annyi, hogy mennyire szeretnétek csillogni?:)






















Maradjunk a gyöngyöknél -  a Moro Barbara glass and silver márka alkotója egyesével készíti az üveggyöngyöket és hozzá az ezüst kiegészítőket is. Szuper romantikus ékszerek készülnek így, de a képek bizonyítják, hogy a színek és formák bűvöletében szinte minden stílushoz hozzákapcsolhatók.
Letisztult, bohém, játékos és még sorolhatnánk.






























Fülbevalók ezüsttel kombinálva




A legcsillogósabb márka a posztban SeRa Dsgn ékszerei.
Gyöngyök és csillogás minden mennyiségben: statement nyakláncok, olyan kiegészítők, amik a legegyszerűbb ruhát is elegáns, partyszetté alakítják.




















A következő alkotó a fonalat használja alapanyagként: Zsuka Looped Jeewlry
A képeken a zöld árnyalatait mutatjuk, így látható mennyire jól kombinálhatók egymással a fülbevalók, gyűrűk és a medálok.












Szintén fonal: Soadyart és Pappillon, két alkotó kollaborációja az alább látható szett - a nyakékek és karkötők az elegáns és a lazább outfitet is kiszolgálják.














Szuper csomag készülhet a koszorúslányoknak: egy stílus különböző színekben, így megmarad az egység. A stílusban passzoló fülbevalók is a szett részei lehetnek. Mit szóltok hozzá?












A sort elég sokáig tudnánk folytatni - érdemes keresgélni, bogarászni az alkotók oldalain, hiszen készülnek az újdonságok, és nem tudunk megosztani minden képet, így biztosan maradtak rejtett tervezők és alkotások.

Szombaton gyertek a DIP Design Passage vásárba személyesen is ismerkedni az alkotókkal! :)

Az eseményről bővebben: ITT tájékozódhattok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Proudly designed by Mlekoshi playground