Júliusi zsűri - Pure design by bardoczeva

2016. július 8., péntek


Ismerjétek meg Hosszú - Bardócz Éva bloggert, aki a júliusi DIP zsűrijeként tisztel meg minket és ő választja ki a következő hónap alkotóját. Mit kell tudni Éviről?

Blogja, a Pure design by Bardocz Éva bevezet minket a fehér minden árnyalatába, ez az első benyomás, aztán ahogy egyre közelebbről megnézzük, előtörnek a színek, elsősorban a világosak: a halvány fehér, a törtfehér, a kicsit viseltes fehér érzése, a pihe - puha süppedős textilek, a romantikus dekorok, a gyönyörű bútorok, amikről az az érzésünk, hogy már láttuk őket valahol, mert a bútor alapja nem új, de a festés, az újragondolás, a továbbélés - egyszóval az újrahasznosítás körül forog a blog.

Évi így mutatkozik be a honlapján:

 "Nagyon szeretek mindent, ami régi, ami egyedi, ami míves, ami hangulatos, ami természetes, egyszóval mindent, aminek lelke van. Óriási szenvedélyem az ócskapiacok járása, és rengetegszer akad olyan anyag vagy tárgy a kezembe, ami - úgy érzem - méltatlanul hever ott. Én azon vagyok, hogy ezek a dolgok idővel visszanyerjék régi rangjukat és ennek megfelelő bánásmódban is részesüljenek.




Cserébe megajándékoznak bennünket a lelkükkel, a mély tartalommal, amit az idő rétegzett rájuk, a tudással, amit magukban hordoznak és a bizonyossággal, hogy a mai világban is létezik más, mint a fogyasztói társadalom és a tömegtermelés."

Július 9-én találkozhattok személyesen is Évivel, a DIP Design Passage-ban.


A hangulata miatt is érdemes megismerkedni a Pure design by Bardocz Eva bloggal, előzetesként hoztunk néhány képet Évitől.





































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Proudly designed by Mlekoshi playground