Inspiráció: Balaton

2016. július 19., kedd

Égető napsugarak, hűsítő hullámok, felhőtlen kék ég: itt a nyár! Tervezőinket inspirálta a legmelegebb évszakunk: nézzétek meg ki, mit ajánlj nektek a nyaraláshoz, vízpartra, vagy a vízparti nyár érzéséhez. Ékszerek, lakásdekoráció, kellemesen lélegző anyagok. Nézzük csak!


Lágy esésű pamut anyagokból készült tunika, melyet a Botanika tervezője festett, növényekből készített festékekből, stílusos kiegészítővel a Play Plants márkától - üvegcsében őrzött zuzmóval. Tökéletes választás egy meleg nyári napon.
Fülbevaló: viharkárokból visszamaradt faágakból készült - Play Plants.


A pontfülbevaló kedvelők sem maradhatnak ki a környezettudatos választás lehetőségéből. (Szintén vihar után letöredezett ágakból készült az ékszer.)
Ombre minden mennyiségben: természet alkotta színek köszönnek vissza a fülbevalókon.

A parton olvasni szerető közönségnek Evus kedveskedik a vitorlás könyvjelzővel. 

Ha inkább a lakásban maradnátok, de szeretnétek becsempészni a vízpart érzést: Eagle dekor segít a hangolódásban: kikötőt idéző és a parton gyűjtött kincsekből lámpát készített (többek között).
Hangulatteremtő mécsesek a balkonra vagy a hálószobába is, borosphárból készültek, a téma: naplemente a Balatonon és vitorlás design. Tervező: Luminor design.

Mit vegyünk fel egy parti sétához? Jöjjenek az ékszerek: Betteebead a naplemente színeiben pompázik, és a hűsítő kékeket ajánlja, Made of  Love - Hanga pedig az antik papírokon megjelenő vízparti hangulatot önti ékszer formába.


További vízparti kékségekért látogassatok el a tervezők facebook oldalaira, illetve a DIP Design Passage oldalára!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Proudly designed by Mlekoshi playground