Life of Peam - a májusi vásárban

2016. április 28., csütörtök

Life of Peam - moodboard


A májusi vásárunkban blogger vendégünk a Life of Peam szerzője Papp Mimi lesz, aki divat tanácsokkal fog ellátni Titeket.

A blogját böngészve egy stílusos, hangsúlyosan a magyar divatszakmára kiterjedő képet mutat nekünk, elszántsággal, felhívással, hogy viseljünk magyar darabokat, legyünk rá büszkék. A bemutatkozójában így fogalmaz:

"Huszonévesen lehetőségem volt kint élni Olaszországban, ami egy hihetetlen inspirációs lökésnek bizonyult az életemben. Ott ugyanis megismerhettem azt a lokál patrióta szemléletet, amivel az olaszok viseltetnek a saját, olasz termékeik iránt. Ez annyira megtetszett nekem, hogy eljátszottam a gondolattal, mi lenne, ha itthon is a magyarok amiből csak lehetséges magyar terméket vásárolnának? Azzal az elhatározással tértem vissza, hogy elindítok egy olyan kezdeményezést, ami ehhez járul hozzá. "






Így született a blog, ami komoly szimbólumrendszerrel van felruházva, ami által szerintünk is több, mint a többi fashion blog. A blog bemutatkozó részében elolvashatjátok, hogy milyen jelek és miért kerültek bele a blog szimbólumrendszerébe.






Mimi főleg outfit posztokat készít, de találhatunk beszámolót divatbemutatókról, backstage titkokról, és márkaismertetőket is olvashatunk.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Proudly designed by Mlekoshi playground