Karácsonyi ajándékötletek gyerekeknek

2016. december 7., szerda


Karácsonyi ajándékötletek gyerekeknek - tervezőink ajánlásával

 Lányoknak

A Létra Art Factory mini füzetei, jegyzettömbjei segítenek a legjobb ötleteket összegyűjteni, lerajzolni
Szintén nagyobb lányoknak kedves lehet ez a bőrrel kombinált üveggyöngyökből készült karkötő - Móró Barbara Glass and Silver
Vicces és menő fülbevalókat találhatunk Gerdushi kínálatában, aki mindent zipzárból varázsol
 Bibe ékszer ékszer - pici, betonból készült medálok a kislányoknak


Kitűzők közül is válogathatunk bőven: Poisjardin minden hangulathoz tervezett egy kedves formájút: akár esik, akár fúj :)Biburi Fruska - Öltöztethető baba színezőcsomaggal, szoknyákkal, sállal, köpennyel, kitűzővel, ágyként is funkcionáló dobozban derékaljjal, paplannal, párnával.Evus könyvjelzők - pihe - puha természetes anyagból, növényekkel festve.
Play Plants - Fiúknak és lányoknak is szuper ajándék, ha szeretnénk őket a növények fontosságára és a felelősségteljes gondoskodásra tanítani. Kedvenc állatfigurába ültethető pozsgás növénykék, amik nem igényelnek sok törődést.
Evelyn Illustrations - színezhető párnahuzatok
Biburi Design - (Pelenkázó) neszesszer: méreténél fogva alkalmas 4-5 pelenka, krém, törlőkendő, pelenkázó alátét tárolására. Hasznos rendszerező lehet a mama táskájában is. Kislányok játék- sminktáskaként is aranyos.
Polka Dog mini hátizsákok, hogy a kicsiknek is menő táskája legyen. Fiúknak és lányoknak is, különböző színekben és mintákkal elérhető.

Horgolt babák - Couleurs de Papillion


 Lányoknak mini - konyha, egy székből varázsolva - HAB- Home Art Budapest


 Kisfiúknak 
 Kedvenc busz- párna, szintén a HAB tervezőitől

Vocka - indiánsátor


 Különböző állatkák is elérhetőek párna formájában - HABMaradjunk a pihe puha állatoknál - Zsuzsomotyó, azaz mini játékok, amik utazás alkalmával is könnyen összecsomagolhatók és batyuként vihető bárhova

Vászonzsák következő élete - csomagolásként ajánlja a The Sorting Bags csapata, így nem kell évente új csomagolóanyagot venni, újrahasznosítható a régi.

Nem csak csomagolásként, hanem tárolóként is használható apró játékok, cipők, ruhák rendszerezésére.


Hasznos és menő ajándékok - Smaragdinus pulcsi és sapikOverknits - kötött sálak és sapik
Pici Babáknak
A legkisebbeknek Biburi Design szolgál szuper ötletekkel: Plüss lovacska, róka

Pici Műhely foglalkoztató Pici és Óriás könyvei - kivehető alkatrészek, tapizható különféle anyagok, textúrák, színkavalkád

Textil állatkák a Kismi tervezőjétől: bárány, cica, kamélonok

Jegesmedve a Vockától
 Babatakaró - fekete fehérben, Biburi Design
 Rénszarvas textilből - KrisztakreációSzundító Angyalka
Nézzetek körbe az alkotók oldalain, ahol további szépséges termékeket találtok és látogassatok ki a DIP Design Passage karácsonyi kiadású vásárába, ahol személyesen találkozhattok az alkotókkal és megismerkedhettek  közelebbről a termékekkel is. December 10-én és 17-én délelőtt 11 órától este 6-ig várunk szeretettel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Proudly designed by Mlekoshi playground