A hónap alkotója - Papetri Paperworks

2016. november 2., szerda

Az októberi DIP Design Passage vásáron a Lovebug Vintage alapítója és vezetője, Kertész Violetta tündökölt a zsűri szerepében. Legkedvesebb standja és tervezője Mónus Mimi, a Papetri Paperworks tulajdonosa. Gratulálunk Miminek, aki novemberben a kiemelt standnál lesz jelen sok szépséges papírból készült termékével. Na de ki is rejtőzik a Papetri Paperworks mögött?! :)

"Mónus Mimi a legrangosabb szakmai díjakkal kitüntetett építész szerelemprojektje a Papetri Paperworks.

Mimi szenvedélyes papírgyűjtőként a folyton bővülő papírgyűjteményének darabjaiba kézzel köt üres könyveket és határidőnaplókat.

A kötés módja sok év alatt tesztelt eljárás, melynek legnagyobb előnye azon túl, hogy az eredményre azt szokták mondani, hogy gyönyörű, nagyon jól használható.

Könyvei és határidőnaplói síkra nyithatóak, így a jól ismert kötési módokkal ellentétben mindkét oldalra lehet írni a könyvek elején és végén is, például nem zavarja a spirál az embert az írásban vagy rajzolásban, valamint körbecsukhatóak, így szinte bármilyen helyzetben könnyen használhatóak, hiszen a borítók egyben alátétként is funkcionálnak.

A jól ismert könyvek mellett az évek során tervezett saját borítójú füzeteket, és különleges levélpapírkészletei is lassan minden kontinensre eljutottak már. És még a borítékok és füzetek is mind-mind kézzel készülnek:)"


Olvashatjuk Mimi facebook oldalán a fenti sorokat, és mutatjuk vizuálisan miről is beszéltünk eddig.



Egyedi, limitált szériás szakácskönyv, amit te tölthetsz ki



Illusztráció a mindennapi életről:)



A Papetri Paperworks stand a DIP-en



Mimi a világ minden tájáról papírral tér haza




Egyedi kötés, minta, színek - Papetri Paperworks

 Papetri elérhetőségek: Facebook
                                      Instagram

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Proudly designed by Mlekoshi playground