Stilblog, avagy Hoffmann Petra - szeptemberi zsűrink

2016. szeptember 7., szerda

Szeptemberi vásárunk alkalmával Hoffmann Petra érkezik hozzánk a Stilblog csapatából, hogy tervezőink standjait vegye szemügyre közelebbről is és kiválassza a neki legjobban tetsző márkát, aki a következő hónap alkotója lesz és kiemelt standdal mutathatja meg alkotásait az októberi vásárban.

A Stilblog felületét böngészve rengetek érdekes hír találunk a művészet, design, építészet, fotó, tech világából. A blog igyekszik bemutatni minden olyan eseményt, ami bármilyen design vonatkozásban érdekes lehet, megismerkedhetünk tervezőkkel, alkotókkal interjúk keretein belül. Széles a spektrum.

"Napi rendszerességgel frissített blogbejegyzéseinkkel igyekszünk bemutatni a legfrissebb érdekességeket a design világából. Magunk is sok blogot olvasunk, számtalan forrásból szerezzük információnkat és a legérdekesebbeket folyamatosan közöljük.

Célunk az, hogy a design, életmód, tárgykultúra és művészet területén megjelenő új irányokról beszámoljunk, megmutassuk, nekünk mi tetszik és miért, ötleteket adjunk és ezáltal hozzájáruljunk az igényes és értékes design szélesebb körben való népszerűsítéséhez."

- Írják a blog szerzői a facebook oldaluk bemutatkozó fülén.

Ízelítőként, róluk is írtak már:




Róma infravörösben - Rácmolnár Milán



Nebouxii



DekoRatio


Gyertek szombaton a DIP Design Passage vásárba és találkozzatok Petrával! Mi már nagyon várjuk! ;)

Stilblog
Facebook
Instagram

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Proudly designed by Mlekoshi playground