Vakációóó - avagy mi legyen a tanárok ajándéka

2016. június 5., vasárnap

A következő bejegyzésben azoknak szeretnénk segíteni, akiknek nincs ötletük, a tanároknak szánt apró, év végi ajándék ügyében. A DIP Design Passage tervezői abból indultak, ki, hogy legyen az ajándék megfizethető, apróság, de mégis értékes, legyen mondanivalója, üzenete.

Ha a tanárok, tanárnők szeretik a növényeket, akkor remek ajándék lehet számukra egy nem hagyományos cserépbe ültetett mini növény: a Play Plants márka terméke az újrahasznosított teáscsészékbe ültetett pozsgás növényke. Aki bevállalósabb, akár egy dinót is választhat cserép helyett.











Maradjunk az recycling témánál, az UPCY Ökodesign a csészék helyett újrahasznosított anyagokból készít növényeknek szánt kaspót, de ha elég kreatívak vagytok, szerintünk egy csomó minden más tárolására is alkalmasak ezek a zsákocskák.




Apró kis ajándék lehet az egész tanári karnak a szintén újrahasznosított anyagokból készült halacska, mely a nyárra is utal, és levendula töltete révén az illatokban is megidézi a kedvenc évszakot. De adhatjuk ajándékkísérőnek is.





A tanárok szeretnek olvasni, ugye?! Menő ajándék lehet egy szépen kidolgozott könyvjelző, melyből többféle változatot is találtok. A Terra Legenda időben (vissza)utazó könyvjelzőket tervez és készít, de a Trónok harca kedvelőinek szánt ajándékokat is nézzük csak meg közelebbről.








 Könyvjelzőket kicsit más stílusban, inkább a nyár és a pasztell fagyi színeket idéző darabokat Evus -nál találtok.








Ha már a könyveknél tartunk és az olvasásnál, mit szóltok a régi papírok új életre keltéséhez ékszer formában? A tervező, Made of love - Hanga régi papírokat használ a medálokhoz, fülbevalókhoz. Szuper ötlet, így tanárunk a kedvenc versrészletét viselheti ékszerként.









Kedvenc verset a falra téve is élvezhetünk: Deszka




Noteszek, füzetek egyedi grafikával a borítón: Vágyi Gabriella Art









Kicsit gondoljunk most csak a tanárnőkre, mert az ékszer minden alkalommal jó választásnak bizonyul, a kérdés csupán az, hogy melyiket válasszuk. :)

Bibeton a matektanároknak készít kiváló ajándékot, rengeteg "éder"  szerepel a repertoárukban, betonból.






VAdes a színesceruzák színeit és a játékosságot jeleníti meg a cukorka medáljaival.





Nézzetek körül a DIP facebook és a tervezők oldalain, ha szeretnétek további segítséget az ajándékválasztásban.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Proudly designed by Mlekoshi playground