Áprilisban kitelepül hozzánk az Ebremény Kutyavédő Egyesület

2016. március 23., szerda


2008-ban megalakult az Ebremény Kutyavédő Egyesület azért, hogy közös erővel tegyenek egy jobb kutyavilág megteremtéséért.
Olyan kutyákkal kezdték a mentést, akikről mások ilyen-olyan okból már lemondtak, az esélytelenekkel. Akiknek valamiért problémás a beilleszkedése, gazdihoz juttatása, akik válogatnak a gazdijelöltek között, akik nem azonnal ugranak minden ember nyakába, akiknek esetleg kezelésre, tanítgatásra, biztatásra van szükségük. Az Egyesület szerint ők is megérdemlik a békés, boldog, gazdis napokat, hónapokat, éveket. Megérdemlik, hogy megtanulva az együttélés szabályait boldogok lehessenek a nekik való gazdi mellett!


Tarts velünk, látogasd meg az Egyesület standját az április 9-i DiP-en.
Szívesen beszélgetnek majd állatvédelmi kérdésekről, tanácsot adnak az ivartalanítással kapcsolatban illetve papír alapon magukkal hozzák gazdikeresőinket is, így fontosabb jellemzőikkel az érdeklődők meg tudnak ismerkedni. Emellett szívesen mesélnek majd az Egyesület mindennapjairól, mentésekről, felelős állattartásról. Lesznek állatvédelmi tesztek is, a vállalkozó szelleműek lemérhetik tudásukat, amit apró ajándékkal honorálnak.
Segítségünkre lesz Balogh Szilvi Argosszal  és Mogyoróval, akik folyamatos bemutatókkal fogják színesíteni a DIP programját.
Várunk mindenkit szeretettel!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Proudly designed by Mlekoshi playground