5 tény, amit nem tudtál a DIP Design Passage-ról

2016. október 12., szerda

Egy ideje már jelen vagyunk a havonta megrendezendő vásárunkkal a porondon, így arra gondoltunk érdemes lenne megosztani veletek pár "titkot", érdekességet az eseményről. Szerintünk fontos, hogy tudjátok miről is szól a DIP Design Passage, kik vagyunk, miért szervezzük és mik a terveink.

1. közösségi alapon szerveződünk - célunk, hogy a máshol és másként jelenlévő design vásárok mellett figyeljünk arra is, hogy egy összetartó közösség legyünk, akik havonta többször együtt, egy helyen mutatják be a termékeiket, eközben megosztják egymással üzleti, akár magánéletbeli kérdéseiket, megoldásaikat. Működik egy zárt csoportunk, ahol rendszeresen segítik egymást az alkotók, ami nagyon sokat jelent számunkra.



.
DIP Design Passage- vásári forgatag, fotó: Tar Dávid


2. szeretjük a környezetbarát, környezettudatos alkotókat: tervezőink nagy része pl.: tudatosan ügyel arra, hogy milyen alapanyagból, milyen festékekkel dolgozik.







3. rajongunk az állatokért - szinte minden vásár alkalmával csatlakozik hozzánk az Ebremény Kutyavédő Egyesület - akik gazdikereső kutyákkal érkeznek, oldják a hangulatot, és e nemes ügy érdekében kitartunk mellettük. Természetesen a vásár is kutyabarát.



Ebremény Kutyavédő Egyesület




4. magyar, egyedi, kézzel készült termékek -   a tervezőktől megvásárolt termékek kézzel készülnek, egyedi darabok, sokszor utángyártásuk nem is lehetséges. Így, ha tőlük vásárolsz, nem csak a magyar divatot támogatod, hanem sokszor olyan különleges darabokra tehetsz szert, amit nem látsz majd senki máson.




Gerdushi: zipzár design




5. együttműködés - fontos számunkra, hogy minél többen megismerjétek a DIP-et, a vásárt, a koncepciót, így havonta különböző területről (design, dekor, divat stb.) invitálunk bloggereket, akik zsűrizik a designerek asztalát; a kiválasztott tervező a következő hónapban extra bemutatkozási lehetőséget nyer.



Augusztusi zsűrink: A Saloon, Vanyovszky Mária





Nandi: a hónap alkotója



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Proudly designed by Mlekoshi playground